Bologne

Mentions
légales

1. Introductie

Winkel SPRL BOLOGNE | Rue Nicolas Defrêcheux, 30 – 36 | B-4040-Herstal | Tel : +32 4 264.03.81 | bologne@proximus.be | BE 0422.691.158

2. Algemeen

De huidige gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op de site www.bologne.be. Door deze site te gebruiken, gaat u ermee akkoord gebonden te zijn aan deze gebruiksvoorwaarden, deze te accepteren en te respecteren.

3. Intellectuele eigendomsrechten

De teksten, lay-outs, illustraties en andere elementen van de site zijn auteursrechtelijk beschermd of, in het geval van databases, door een specifiek recht. Al deze elementen zijn eigendom van het bedrijf Bologna of, in voorkomend geval, van een derde partij van wie het bedrijf Bologna de nodige autorisaties heeft verkregen.

De elementen op de sites van het Bologna-domein blijven dus eigendom van Bologna, zelfs nadat ze zijn gedownload. Tenzij anders vermeld, kunnen tekstuele of numerieke informatie die op de site worden gratis ter beschikking gesteld van de bron en uitsluitend voor het gebruik dat is noch commercieel, noch reclame.

Door nadelen, is elke reproductie voor commerciële of reclamedoeleinden van dergelijke informatie, evenals alle vormen van gebruik en de reproductie van andere elementen van de site, zoals afbeeldingen, foto’s, geluiden of computertoepassingen, strikt verboden zonder voorafgaande toestemming. Elke aanvraag hiertoe moet worden gericht aan Bologna.

4. Informatie op de site

De informatie die wordt aangeboden op de Bologna.be-website is mogelijk niet vrij van onvolkomenheden van welke aard dan ook. Het bedrijf uit Bologna doet er alles aan om deze onvolkomenheden tot een minimum te beperken.

In ieder geval is Bologna niet verantwoordelijk voor de integriteit, betrouwbaarheid, tijdigheid of juistheid van de informatie. De informatie wordt verstrekt en geretourneerd zonder verdere garantie. Het bedrijf in Bologna is niet verantwoordelijk voor de mogelijke verspreiding van virussen in het geval dat het ondanks de genomen voorzorgsmaatregelen toch zou moeten voorkomen. Het bedrijf Bologna wijst elke verantwoordelijkheid af voor de schade die dit of deze virussen kunnen veroorzaken.

Ten slotte behoudt het bedrijf Bologna zich uitdrukkelijk het recht voor om de informatie op de site te allen tijde te wijzigen.

5. Links naar andere sites

Deze website kan hyperlinks bevatten of anderszins verwijzen naar websites of webpagina’s beheerd door derden. Bologna De onderneming heeft geen zeggenschap over de inhoud of over andere kenmerken van deze websites en pagina’s en is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud en hun kenmerken. Het feit dat de site links aanbiedt, impliceert niet de impliciete goedkeuring van de inhoud van deze sites of webpagina’s.

6. Bescherming van minderjarigen

Het bedrijf in Bologna herinnert eraan dat verschillende informatie toegankelijk kan zijn op haar site of via de site.

Het is echter de verantwoordelijkheid van de ouders om te controleren of de informatie die minderjarige personen die onder hun verantwoordelijkheid te raadplegen en indien nodig om de toegang tot de site Bologne.be beperken.

7. Informatie verzonden

Het is verboden te zenden, via de site Bologne.be, illegaal, bedreigend, lasterlijk, obsceen, schandalig, provocerend, pornografisch of godslasterlijk of andere informatie die civiele of strafrechtelijke aansprakelijkheid zou kunnen leiden tot onder de wet van het grondgebied waarop site verwijst.

Testimonials

0
    0
    Votre panier
    Votre panier est vide